Reiki Healing

Känner du dig vilsen?  Känner du dig blockerad? Har du oarbetade trauman/händelser som du vill få hjälp med att bearbeta med hjälp av reiki? Har du utmattningssymtom? Eller har du en ovana du vill bli av med?

Oavsett vad din avsikt är med reiki sessionen, finns jag här för dig.
Allra oftast börjar jag varje session med samtal som tar upp det du vill ha hjälp med inför varje session. Det händer ibland att man bara samtalar för det i sig kan vara läkande, kanske inslag med meditation, andra gånger är de själva reiki behandlingen som tar upp tiden.

I en reikibehandling bearbetar man olika ting, löser upp blockeringar och tungenergi, målet är att finna välmående och ny vägrikning. 

Att minska ner stressen, att kapa ohälsosamma band som tex kan vara kopplat till matvanor, sömnvanor, alkoholvanor, hur man skyddar sig ifrån energitjuvar eller bygga upp ett starkare självförtroende och självkänsla. Reiki energin går dit där den behövs.

Mitt mål är att hjälpa dig att se klarare på olika tings orsaker, samt att hjälpa till att behandla och frigöra energier som stoppar ens väg till läkning.

Viktigt att veta är att reiki är en komplementär behandling till andra behandlingar och vårdbehandlingar, inget alternativ.

En reiki healing är lugnande och stressreducerande.
Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet genom att stimulera den naturliga läkningsförmågan. En japansk energimedicin som bidrar till djup avslappning, stressreducerande, lindring och självläkning på alla nivåer: psykiskt, fysiskt, emotionellt och andligt.

Man stimulerar Ki energi och dess livsenergi ska öka självläkningsprocessen
 
Reikienergin arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin. När man får en reikibehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos människan. Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån. Reiki är den mest använda healingtraditionen i Sverige och den som det också går att visa vetenskapligt mätbara effekter från, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin. Även om man inte tror på en övernaturlig kraft, och därför är bra att använda för stressreducering.

Pris: 60 min 600:-