Livsljusets Hälsokälla
Terapeut: Ann-Sofie Olsson

Telefon: nr: 073 964 75 56

E-post: livsljusetshalsokalla@hotmail.com 

Formulär - Svarar så snart jag kan

Hos mig kan du bland annat boka healing och massage

Om Mig
Mitt namn är Ann-Sofie Olsson och jag är ifrån Karlstad. Jag har alltid haft en stor passion för att hjälpa andra människor och har i hela mitt yrkesverksamma liv arbetat med att stödja andra människor på olika sätt. 

För mig känns det självklart att ha ett holistiskt synsätt dvs, en helhetsyn på hälsa. Jag ser till både kropp och själ och att flera olika aspekter  påverkar vår hälsa och vårt mående.

Jag har alltid varit en spirituell sökare och intresserad av personlig utveckling och andlighet. Jag älskar att lära mig nya saker och bredda mitt utbud av behandlingar för att kunna hjälpa på bästa sätt. Men även för min egen del då det är mitt stora intresse och det finns så mycket man kan göra för att stärka sin hälsa och sitt mående. 


Den mediala förmågan har jag med mig sedan barndomen. I vuxen ålder har jag valt att utveckla min mediala förmåga vidare och jag har gått ett flertal kurser. Det var när jag gick en Reiki Healing kurs som mycket föll på plats för mig och det kändes bara så naturligt och rätt.


Varmt välkommen till Livsljusets Hälsokälla. Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor.