Massage i form av regndroppsmassage i Hammarö nära Forshaga

Regndroppsmassage
- Massage med eteriska oljor


Regndroppsmassage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling och form av massage som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt.

 
I Regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften av eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet enligt naturläkaren Gary Young som är grundaren till Regndroppstekniken.
På ryggen droppas oljorna som regndroppar, på fötterna stryks och flexar man in oljorna. Massagetekniken som används har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotaindianerna bl.a. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv-och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt, likaså zonerna i fötterna där alla nerver utgår från, eller ansluter till och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.
 
Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska hjälper man kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden, minska smärta och inflammation, öka cirkulationen, frigöra emotionell stress och stimulera avgiftning av kroppen.
 
Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje.
 
En eterisk olja kan hjälpa dig att stressa av, en annan piggar upp, en tredje läker sår och ytterligare andra stärker immunförsvaret, hjälper minnet, stimulerar hormonsystemet, rätar ut ryggraden, reglerar matsmältningen, minskar ångest, förbättrar sömnen mm.
 
Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den varannan vecka under en viss period. Regelbundet rekommenderas va 4-6e vecka.

Pris: rygg 40min 500:-
Pris: rygg & fötter, 50 min, 600:-