Livsljusets Healing

Känner du dig dränerad på energi, trött, orkeslös och låg eller ur fas? Då kan healing hjälpa dig.
Välkommen på en mjuk behaglig och balanserande behandling som hjälper hela dig en bit på vägen mot ökad energi, lättnad och glädje.
Helhetshealingen utformas efter dina behov och önskemål. Det kan vara allt ifrån lättare balansering till djupare healing som frigör blockeringar ifrån ett trauma för att kunna läka. 

Var kommer din energibrist från? Trötthet kan komma av känslomässig tyngd, att inte se eller förstå sin riktning mening med livet. Att sitta fast i vardagens ekorrhjul inte känna lycka, att känna rädslor - ouppfyllda drömmar osv. Självklart påverkas tillslut sinne och kropp negativt och hela du går på halvfart. Det utvecklar stagnationer /slagg som sätter sig i kroppens energibanor (meridianer) som orsakar trötthet, minskad energi när system, organ bromsas. Fortgår detta kan det utvecklas till depression eller sjukdom.

Vid tecken eller misstanke om sjukdom ber jag dig vända dig till vårdcentral.

Vad ger behandlingen?
- Kroppsligt och mentalt ökar energin och där med utrensning av slaggprodukter och gifter.
- Känslor och tankar lugnas, renas och lyfts.
- Självmedvetenheten ökar, du kommer i kontakt med dig själv, ditt högre jag.
- Ökat flöde i energibanor och chakra - samt yttre energifält sk aura.
- Känner dig mer uppfylld, gladare, lättare.

SESSION När du kommer hit
- Först samtal om dig och vad du vill ha hjälp med samt information om behandling. Under behandlingen vilar du påklädd på en bekväm behandlingsbänk kanske med en filt på kroppen. Med lätt beröring känner jag in din kropps energi och ger den behandling just du behöver.

Healing lugnar ner puls och andning och aktiverar välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet. Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk upplevelse av harmoni och balans.

Pris:
45 min 450:-
60 min 600:- 
90 min 777:- (Livsljusets Healing & Vägledning)