Reiki Distans Healing

Distans Reiki är minst lika effektivt som en fysisk energiöverföring, de kan upplevas lite olika men har samma effekt. Under en meditation kanaliserar och förmedlar healern healing via en bön oavsett var du befinner dig i världen och vad de än gäller. Distanshealingen hjälper dig att frigöra dig ifrån obalanser och återfinna balans och harmoni i dig själv.

Reiki distans healing är en helhetsbehandling, genom avläsning & om dina önskemål för avsikt av behandlingen så balanserar jag kroppens 4 nivåer (fysiska kroppen, mentala kroppen, emotionella och själen/anden). Renar och rensar bort onödig energi, tungenergi och blockeringar, för att öka upp flödet och välbefinnandet. 
Jag arbetar som en öppen kanal för universum och förmedlar de budskap som kommer.

Behandlingen går till så att du antingen sätter dig eller lägger dig behagligt till rätta. Innan behandlingen ringer jag upp dig för att höra om det är något särskilt du vill ha healing för. Jag ringer även upp dig efter behandlingen för att höra hur du mår och förmedla vad som skett under healingen och de ev. budskap som jag fått till mig till dig.

Pris: 40 min 450:-

Boka Distans Reiki