Änglamassage

Änglamassage är en mycket djupgående massage utan att vara en muskelmassage. Det är en balanserande och frigörande massage som kombineras med änglahealing och eteriska oljor. En mjuk och behaglig massage som löser upp spänningar, känslor och smärta i kroppen. En massage som passar alla.

Änglamassage ger lindring för stressade.
Många tar inte itu med gamla upplevelser och känslor utan bär dem med sig. Änglamassagen löser upp nedtryckta känslor och rensar ut dålig energi. 

Rörelserna i massagen arbetar efter kroppens meridianer och akupressurpunkter så att kroppens energiflöde frigörs. En mycket renande massage.

De eteriska oljorna har molekyler som går igenom huden. De påverkar kroppens egen läkning, främst huden, vävnader och muskler. Efter att ha spridits ut till olika organ bryts de eteriska oljorna ner till vattenlösliga ämnen som försvinner ut genom urinen. Detta tar mellan 1-5 dygn.
På utvalda ställen på kroppen aktiverar jag även änglahealing. Detta kan upplevas som värme eller lätta energivibrationer under mina händer. Jag hjälper klienten att aktivera sin egen energi så att kroppen kan gå in i självläkning. 

Behandlingen äger rum i en avslappnand miljö med dämpad belysning, musik och tända ljus. Den del av kroppen som ej masseras täcks av handdukar.

Detta är en massage som passar alla, en djup avslappning utlovas.


Delkroppsmassage ca 45 min Pris: 450 kr.  Massage av rygg, axlar och nacke, änglahealing och ev. budskap.

Helkroppsmassage ca 75 min Pris: 750 kr. Massage av rygg, ben, fötter, armar, händer, mage, runt nyckelben och nacke, änglahealing och ev. budskap.

Helkroppsmassage ca 90 min Pris: 900 kr. Som helkroppsmassage men med tillägg av ansiktsmassage och en huvudmassage, änglahealing och ev. budskap.